Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Holika Holika Dušigeel Aloe 92% Shower Gel 250ml

9,99 €
Laos
SKU
MI-00016495
Aaloe Dušigeel Puhastab 250ml.36tk(Holika)9222
Dušigeel puhastab nahka igapäevasest mustusest, intensiivselt niisutab, leevendab põletikku ja ärritust ning eemaldab kuiva naha ja ketenduse. Toimeained: Aloe Vera, Lootoslill, Aasia vesinaba, Bambus, Kurk, Mais, Kapsas, Arbuus, Limoneen, Linalool (Lavender). See dušigeel on rikastatud aloe vera veega, mis on tuntud oma niisutavate ja rahustavate omaduste poolest. Aloe vera aitab niisutada ja rahustada kuiva, tundlikku ja ärritunud nahka, muutes selle ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. Dušigeeli saab kasutada rahustava vannivahuna, kui seda korralikult sooja vanniveega segada. Toote õrna koostise tõttu saab seda kasutada ka keha raseerimisseebina. Dušigeelil on värskendav ja õrn lõhn, mis sobib suurepäraselt neile, kes eelistavad kergeid, mitte üle jõu käivaid lõhnu. Samuti ei sisalda see parabeene, sulfaate ega mineraalõlisid, mistõttu sobib see kõikidele nahatüüpidele, sealhulgas tundlikule nahale.
Lisainfo
INCI Water, Aloe Barbadensis Leaf Water, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Limonene, Linalool
Kasutamine Vahustage geel käsna või kätega ning hajutage kergete masseerivate liigutustega ühtlaselt üle keha. Loputage maha sooja veega.
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHolika Holika Dušigeel Aloe 92% Shower Gel 250ml