Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

La'dor Premium Morocco Argan Oil Argaania Juukseõli Taastav 100ml

20,39 €
Laos
SKU
MI-00009701
Lador Premium Morocco Argan Õli Juustele 100ml.10tk(Lador)0490
Argaania juukseõli La'dor Premium Morocco Argan Oil - pehmendab, toidab ja niisutab lokke, taastab nende struktuuri, annab soengule erksa värvi ja hoolitsetud välimuse. Aktiivsed koostisosad: Argaaniaõli. Õli tugevdab ja ravib lokke, silub neid kogu pikkuses, täidab kõik konarused ja kahjustused, kõrvaldab sasipundarused ja hõlbustab kujundamist. Oliiviõli. Oliiviõli pärsib viiruste ja bakterite tegevust, neutraliseerib seborroilise seenhaiguse, kõrvaldab kõõma, leevendab sügelust ja ärritust. Jojoba õli. See õli takistab niiskuse aurustumist, rikastab lokke vitamiinidega, kaitseb neid kuivuse ja enneaegse pleekimise eest. See neutraliseerib termostiiltoodete mõju, parandab kahjustused ja loob kaitsebarjääri.
Lisainfo
INCI Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance.
Kasutamine Peske juukseid šampooniga ja kuivatage kergelt rätikuga. Kandke veidi õli ja jaotage ühtlaselt kogu kiudude pikkuses. Laske tootel hästi imenduda. Ärge loputage.
Oblepikha Siberica Sea Buckthorn Oil Complex for Hair ends 50ml Eelmine Oblepikha Siberica Sea Buckthorn Oil Complex for Hair ends 50ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusLa'dor Premium Morocco Argan Oil Argaania Juukseõli Taastav 100ml