Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Bakuchiol Line Näoseerum 35+ Expert 18g

7,09 €
Laos
SKU
MI-00011818
Bakuchiol Line Näoseerum 18g.20tk(BelK)1567
Bakutsiool (või bakuhiool) -on looduslik komponent, mis on looduslik retinooli alternatiiv. Toimides nagu "fitobox", Bakutsiool vähendab oluliselt pindala kortse, muudab naha tihedam ja elastseks ning näo kontuurid selged ja pingutatud. Lisaks eredalt väljendunud noorendava efekti, Bakutsiool tulemuslikult normaliseerib seebumid, vähendab löövete puhul, on väljakutsuv välimus akne ja "mustad täpid", säilitades naha sametiseks ja pehmeks. Betaiin – hea taimse päritoluga niisutav komponent – toidab naha niiskuse ja tänu sellele takistab kuivuse ja rinnus, samuti hariduse lisaks uute ja enneaegset närbumist. Allantoiin tõhusalt normaliseerib naha seisund, kaitseb tekkimise lööbeid ja ketendus, õrnalt hooldab ja taastab mugavus nahka. Võib kasutada silmade ümbruses. Võib kasutada meigi alla. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Soovitatav kasutamiseks vanuses alates 35 aastat.
Lisainfo
INCI Aqua, Betaine, Glycerin, Bakuchiol, Allantoin, Zantedeschia Elliottiana Flower Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Propylene Glycol, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, CI 16255, CI 19140, Hexyl Cinnamal.
Kasutamine Hommikul ja/või õhtul kanda seerumit puhastatud nahale on masseerides õrnalt. Siis kui vaja tekitada päeva-või öökreem line Bakuchiol Line.
Hialuron Active Näoseerum Aqua-booster Noorte hüdrovitaliseerimise aktivaator 19ml Eelmine Hialuron Active Näoseerum Aqua-booster Noorte hüdrovitaliseerimise aktivaator 19ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusBakuchiol Line Näoseerum 35+ Expert 18g