Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Hialuron Active Näoseerum Aqua-booster Noorte hüdrovitaliseerimise aktivaator 19ml

8,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00009896
*hialuron active aqua booster seerum 19ml.20tk(BelK)0683
Seerumi üliaktiivsed komponendid taastavad naha tiheduse ja elastsuse, säilitavad optimaalse hüdrobalanssi ja siluvad seda. Ülimadal molekulmassiga hüaluroonhape - Primalhyal 20 - aktiveerib rakkude uuenemise, soodustab rakuvälise maatriksi taastumist ja hoiab ära naha vananemise, taastab selle nooruse ja sära. Ülimadal molekulmassiga hüaluroonhape - Primalhyal 50 - on "esmaabi" väsinud, dehüdreeritud nahale. Molekulaarse suuruse tõttu hõlpsasti tungides sügavatesse kihtidesse, taaskäivitab rakkude uuenemise ja taastumise looduslikud mehhanismid ning tagab pikaajalise niisutuse, hoiab ära kortsude tekke ja aitab oluliselt vähendada olemasolevate mahtu, jättes naha puhanuks ja värskemaks. Rigin on vananemisvastane komponent, mille toimet saab võrrelda "nooruse hormooniga" - see aeglustab naha enneaegset vananemist, hoides naha siledana ja elastsena ning täidab vajalikku elutähtsat energiat. Sobib igat tüüpi nahale.
Lisainfo
INCI Aqua, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Hydroxypropyl Guar, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Steareth-20, Trideceth-9, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Disodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool.
Kasutamine Puhastage nahka lisanditest ja meigist. Masseerige õrnalt näole ja kaelale, kuni see täielikult imendub. Pöörake erilist tähelepanu nahapiirkondadele, mis on kortsudele kõige altimad. Seejärel kandke Hialuron Active sarja kreem.
Dr. Konopka's Mattistav näoseerum 30ml Eelmine Dr. Konopka's Mattistav näoseerum 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHialuron Active Näoseerum Aqua-booster Noorte hüdrovitaliseerimise aktivaator 19ml