Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Cafe Mimi Dušigeel Tsitrus ja Basiilik 300ml

3,69 €
Laost otsas
SKU
MI-00008844
cafemimi dušigeel citrus 300ml.8tk(DesSoap)5526
Hoolitse oma naha eest mahlase ja värske lõhnaga tsitrusviljade ja basiiliku CAFÉ MIMI dušigeeliga, mis sisaldab mandariini ja basiiliku looduslikke ekstrakte. Dušigeel puhastab nahka õrnalt, aitab lõõgastuda ja noorendada. Mandariini ekstrakt ning apelsini, laimi ja sidruni eeterlikud õlid suurendavad naha toonust, hoolitsevad ja aitavad taastada selle noorust ja ilu. Basiilikuekstrakt on võimas antioksüdant, niisutab ja toidab, muutes naha siledaks ja elastseks. Sheavõi pehmendab ja parandab naha elastsust.
Lisainfo
INCI Aqua, Citrus Nobilis (Tangerine) Fruit Extract (экстракт Мандарина), Ocimum Basilicum (Sweet Basil) Extract (экстракт Базилика), Vegetable Glyсerin (растительного происхождения), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Betaine (экстракт Сахарной Свеклы), Shea Butter Glycereth-8-Esters (из масла Ши), Perfume, Citrus Sinensis (Orange) essential Oil (масло Апельсина), Citrus Aurantiifolia (Laim) essential Oil (масло Лайма), Citrus Limon (Lemon) essential Oil (масло Лимона), Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salycylate, Citral, Citric Acid, CI 15985, CI 16035
Kasutamine Kandke geel niiskele nahale või svammile, vahustage ja loputage veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Ainult välispidiseks kasutamiseks.
Cafe Mimi Dušigeel Yuzu ja Feijoa 300ml Eelmine Cafe Mimi Dušigeel Yuzu ja Feijoa 300ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusCafe Mimi Dušigeel Tsitrus ja Basiilik 300ml