Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Cafe Mimi Dušigeel Yuzu ja Feijoa 300ml

3,69 €
Laost otsas
SKU
MI-00008845
cafemimi dušigeel yuzu 300ml.8tk(DesSoap)5519
Andke oma nahale värskust ja hoogu energiaga Yuzu ja Feijoa CAFÉ MIMI dušigeeliga, kosutava tsitruselõhnaga, millele te ei suuda vastu panna! Dušigeel sisaldab looduslikke ekstrakte yuzu, acai ja feijoa marjadest, puhastab nahka õrnalt, annab värskust ja tooni. Yuzu ekstrakt on võimas looduslik antioksüdant koos C-vitamiiniga, mis aitab tõsta naharakkude niiskustaset, muutes selle pehmeks ja niisutatuks. Feijoa ja Acai marjaekstraktid on taastava toimega, toidavad ja takistavad naha vananemisprotsesse. Sheavõi pehmendab ja parandab naha elastsust.
Lisainfo
INCI Aqua, Citrus Junos (Yuzu) Fruit Extract (экстракт Юзу), Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract (экстракт ягод Асаи), Vegetable Glyсerin (растительного происхождения), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Acca sellowiana (Feijoa) extract (экстракт Фейхоа), Shea Butter Glycereth-8-Esters (из масла Ши), Sodium Cocoamphoacetate, Betaine (экстракт Сахарной Свеклы), Sodium Chloride, Perfume, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Coumarin, Citronellol, Citral, Geraniol, Linalool, Citric Acid, CI 19140, CI 42090
Kasutamine Kandke geel niiskele nahale või svammile, vahustage ja loputage veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Ainult välispidiseks kasutamiseks.
Cafe Mimi Dušigeel Kookos ja Kinkan 300ml Eelmine Cafe Mimi Dušigeel Kookos ja Kinkan 300ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusCafe Mimi Dušigeel Yuzu ja Feijoa 300ml