Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Cafe Mimi Dušigeel Kookos ja Kinkan 300ml

3,69 €
Laost otsas
SKU
MI-00008846
*cafemimi dušigeel coconut 300ml.8tk(DesSoap)5502
Proovige rikkaliku ja särtsaka lõhnaga Coconut ja Kumquat CAFÉ MIMI dušigeeli, mis sisaldab kookosõli ja looduslikku kumkvatipuuviljaekstrakti. Dušigeel puhastab nahka õrnalt ja turgutab kogu päeva. Kookosõli on nahka pehmendava toimega, niisutab, kõrvaldab ketenduse ja pinguldamise tunde. Kumquati puuviljaekstraktil on antioksüdantne toime, see muudab naha siledaks ja sametiseks.
Lisainfo
INCI Aqua, Fortunella Margarita (Kumquat) Fruit Extract (экстракт из плодов Кумквата), Vegetable Glyсerin (растительного происхождения), Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Coconut Oil Glycereth-8-Esters (из масла Кокоса), Sodium Cocoamphoacetate, Betaine (экстракт Сахарной Свеклы), Perfume, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Potassium sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Coumarin, Citronellol, Citral, Geraniol, Linalool, Citric Acid, CI 42090
Kasutamine Kandke geel niiskele nahale või svammile, vahustage ja loputage veega. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Ainult välispidiseks kasutamiseks.
Cafe Mimi Vahustav svamm 2 in 1 YELLOW BLOSSOM 60g Eelmine Cafe Mimi Vahustav svamm 2 in 1 YELLOW BLOSSOM 60g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusCafe Mimi Dušigeel Kookos ja Kinkan 300ml