Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Herbarica Palsam tooniv juuste väljalangemise vastu 180g

2,69 €
Laost otsas
SKU
MI-00010128
*herbarica palsam toniseeriv 180g.24tk(BelK)1390
Ženšenni ekstrakt toniseerib suurepäraselt peanahka, stimuleerib tõhusalt juuste kasvu ja aitab pidurdada juuste väljalangemist. Suure vitamiinide ja mikroelementide sisalduse tõttu toidab ja elustab see peanahka, muutes selle elastsemaks ja normaliseerides hüdrobalanssi. Taruvaigu ekstrakt sisaldab orgaanilisi happeid, flavonoide ja mikroelemente, mis taastavad intensiivselt juuste struktuuri kogu pikkuses ja pakuvad optimaalseid tingimusi tugevate ja tervete juuste kasvuks. Konditsioneerivad lisandid muudavad juuksed erakordselt pehmeks ja meeldivaks, omavad suurepärast antistaatilist toimet, soodustavad lihtsat kammimist, annavad neile pimestava sära ja pehmuse.
Lisainfo
INCI Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Propolis Extract, Panax Ginseng Root Extract, Propylene Glycol, Steareth-21, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Disodium EDTA.
Kasutamine Kandke niisketele juustele kogu pikkuses, loputage 3-5 minuti pärast. Silma sattumisel loputada veega. Soovitatav kasutada koos Herbarica šampooniga.
Dr. Sante Keratin Juuksepalsam tuhmidele ja habrastele juustele 200ml Eelmine Dr. Sante Keratin Juuksepalsam tuhmidele ja habrastele juustele 200ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHerbarica Palsam tooniv juuste väljalangemise vastu 180g