Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Herbarica Taastav palsam nõrgenenud ja kahjustatud juustele 180g

2,69 €
Laost otsas
SKU
MI-00010127
*herbarica palsam taastav 180g.24tk(BelK)1413
Moringa leheekstrakt on tõeline looduslik eliksiir kahjustatud ja nõrgenenud juuste tugevdamiseks ja taastamiseks, mis vajab intensiivravi! Moringa leheekstrakt stimuleerib tõhusalt juuste kasvu, niisutab peanahka ja peab vastu kõõmale. Mate lehtede looduslik ekstrakt sisaldab rohkem kui 200 aktiivset mikroelementi: vitamiine, mineraale ja spetsiaalseid aminohappeid, mis aitavad taastada kahjustatud juukseid ning taastada nende loomulik pehmus ja siidisus. Mate pakub antioksüdantset kaitset, hoiab ära juuste kuivamise ja purunemise, annab neile elujõu ja terve sära. Konditsioneerivad lisandid muudavad juuksed erakordselt pehmeks ja meeldivaks, omavad suurepärast antistaatilist toimet, soodustavad lihtsat kammimist, annavad neile pimestava sära ja pehmuse.
Lisainfo
INCI Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-7, Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Glycerin, Propylene Glycol, Steareth-21, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Benzoate, Citric Acid, Disodium EDTA.
Kasutamine Kandke niisketele juustele kogu pikkuses, loputage 3-5 minuti pärast. Silma sattumisel loputada veega. Soovitatav kasutada koos Herbarica šampooniga.
Herbarica Palsam tooniv juuste väljalangemise vastu 180g Eelmine Herbarica Palsam tooniv juuste väljalangemise vastu 180g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHerbarica Taastav palsam nõrgenenud ja kahjustatud juustele 180g