Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Hialuron Active Mitsellaarvesi Belkosmex Intensiivne niisutus 500ml

5,89 €
Laost otsas
SKU
MI-00009894
hialuron active mitselaarne meigieemaldaja 500ml.12tk(BelK)0577
Mitsellaarvesi on mugav ja tõhus nahapuhastusvahend. Selle toimeained niisutavad nahka koheselt, annavad värskuse ja helluse tunde ning parandavad jumet. Merevaikhappel ja maisitärklisel põhinevad mitsellid eemaldavad ideaalis väikseimad mustuse, rasva ja meigijäägi osakesed, kahjustamata kaitsvat hüdrolipiidkihti, säilitavad naha loomuliku pH. Betaiin, suhkrupeedil põhinev looduslik niisutav koostisosa, säilitab optimaalse hüdrobalanssi, kaitstes tiheduse ja ketenduse eest, taastades tõhusalt ka kõige tundlikuma naha mugavuse, täites selle loomuliku sära ja elujõuga. Kõigile nahatüüpidele. Sobib meigi eemaldamiseks silmadelt ja huultelt.
Lisainfo
INCI Aqua, Decyl Glucoside, Betaine, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Parfum, Sodium Hydroxymethylglycinate, Citric Acid, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Kasutamine Niisutatud vatipadjaga hõõruge nahka ettevaatlikult mööda massaažijooni. Viige puhastusprotseduur läbi tooneri või veega.
Hialuron Active Udu näole ja kehale Intensiivne niisutus Naha siledus 200ml Eelmine Hialuron Active Udu näole ja kehale Intensiivne niisutus Naha siledus 200ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHialuron Active Mitsellaarvesi Belkosmex Intensiivne niisutus 500ml