Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Snail Repairing Toner näopuhastus tooner teolima ekstraktiga 150ml

13,80 €
Laost otsas
SKU
MI-00008263
Secret Key Snail Repairing Tooner 150ml.48tk(Zenpia)0540
Secret Key Snail Repairing Toner taastab pärast pesemist loomuliku niiskustaseme ja aktiveerib epidermise kaitsefunktsioonid. Koostis Tooneri põhikomponent on teolima, mis on tuntud oma taastavate ja pinguldavate omaduste poolest. See sisaldab aineid, mida iga nahk hea meelega aktsepteerib, olenemata tüübist, vanusest ja olemasolevatest probleemidest. Allantoiin on ainulaadne ensüüm, tänu millele teod võlgnevad oma võime parandada pragusid ja haavu enda „majas“ – nende kesta sees võimalikult lühikese aja jooksul. Sellel on inimese kehale sarnane toime: see kiirendab kahjustatud kudede taastamist, aidates vältida arme (näiteks akne korral). Allantoiin on ka tugev antioksüdantidest võitleja koos vabade radikaalidega, mis provotseerivad naha varasemat vananemist. Antimikroobsed peptiidid muudavad mutsiini akne parendamisel väga tõhusaks. Nad hävitavad patogeense mikrofloora, mille bakterid moodustavad epidermise pinnale, ja hoiab ära selle edasise tekkimise. Merisalati toodetud kollageen ja elastiin on sarnase struktuuriga inimese valkudega, seetõttu võivad need aeglustada vananemisprotsessi, siluda kortse ja suurendada kudede pingulolekut. Lisaks aitab teo kollageen rakkudes niiskust säilitada, hoides ära dehüdratsiooni. Mutsiini sisaldav vitamiinide kompleks kaitseb nahka ultraviolettkiirguse, kehva ökoloogia ja muude stressifaktorite eest, andes nahale värskuse, sära ja ühtlase, tervisliku värvi. Toonik sisaldab ka EGF-i polüpeptiidi, taimeekstrakte (aloe vera, sinep), beeta-glükaani ja pantenooli, mis tugevdavad teo sekretsiooni vananemisvastast ja taastavat toimet.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näotooner
INCI Water, Butylene Glycol, Alcohol Denat/, Althaea Rosea Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Snail Secretion Filtrate, Beta-Glucan, Hydroxyethylcellulose, Saccharomyces/Caragana Sinica Root Ferment Extract, Human Oligopeptide-1, Prunus Amyodalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Pantenol, Disodium Edta, Acetyl Hexaopeptide-8, Phenoxyethanol, Fragrance.
Kasutamine Kandke tooner näole ja kaelale kohe pärast pesemist hommikul ja õhtul. Igakülgseks hoolduseks kasutage koos Secret Key Snail Repairing.
SKIN1004 Madagascar Centella Toning Näotooner 210ml Eelmine SKIN1004 Madagascar Centella Toning Näotooner 210ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Snail Repairing Toner näopuhastus tooner teolima ekstraktiga 150ml