Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Rahvaretseptid Juuksemask Muna ekstraktiga 30ml

2,29 €
Laost otsas
SKU
00034842
Juuksemask Muna 30ml.15tk(FK)6515
Juukseid sügavniisutav ja toitev toime. Sobib kõikidele juuksetüüpidele. On juukseid toitvate ja mahtu andvate omadustega. Taastab juuste elastsuse, takistab nende hõrenemist ning annab juustele vastupandamatu pehmuse. Koostises olev letsitiin, munakollase ekstrakt, rikkalikud aminohapped, vitamiinid (A, D, E) ja karoteen normaliseerivad juuste loomulikku niiskustasakaalu. Piimavalgud toidavad ja tugevdavad juuksestruktuuri. Mesi lisab juustele energiat, omab juukseid tugevdavat toimet ning suurendab nende elastsust. Jojobaõli ja sheavõi toidavad ja taastavad tõhusalt kahjustatud juukseid ja juukseotsi ning annavad neile kütkestava ning vastupandamatu pehmuse. Muudab juuksed silmnähtavalt pehmemaks, siledamaks ning tervelt läikivaks.
Lisainfo
INCI Aqua, Glyceryl Monostearate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Butyrospermum Parkii (масло ши), Triticum Vulgare Oil (масло зародышей пшеницы), Whey Protein (молочный протеин), Bees Honey Extract (экстракт меда), Simmondsia Chinensis Oil (масло жожоба), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Panthenol (витамин В5), Parfum, Ovum Oil (яичный лецитин), Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol
Kasutamine Kanna toodet puhastele ning niisketele juustele, lase tootel 3-5 minutit toimida ning lõpuks loputa juukseid rohke veega.
Rahvaretseptid Juuksemask Pärmi 30ml Eelmine Rahvaretseptid Juuksemask Pärmi 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusRahvaretseptid Juuksemask Muna ekstraktiga 30ml