Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Rahvaretseptid Juuksemask Pärmi 30ml

2,29 €
Laost otsas
SKU
00034849
Juuksemask Parmi 30ml.15tk(FK)6539
Suurepärane valik õhukesele ja nõrgale juuksetüübile. Taastab kahjustatud juuksestruktuuri. Juukseid intensiivne sügavniisutav ja toitev toime. Annab juustele kauni sära ning uskumatu mahu. Koostises olevad vitamiinid (B, D ja E), aminohapped, kaltsium ning raud omavad juukseid taastavat ja toitvat toimet. Oliiviõli muudab juuksed kaunilt säravaks, taastab juuste elastsuse ning võrratu sileduse. Piimavalgud on juukseid tugevdavate ning pehmendavate omadustega. Humala ekstrakt tugevdab ning taastab juukseotsi. Nisu- ja jõhvikaõlid omavad juukseid toitvat ning sügavniisutavat toimet ning toovad esile Sinu juuste kauni sära.
Lisainfo
INCI Aqua, Glyceryl Monostearate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Olea Europaea Oil (масло оливы), Triticum Vulgare Oil (масло зародышей Пшеницы), Humulus Lupulus (Hops) Coue Extract (экстракт хмеля), Caprae Lac (экстракт козьего молока), Butyrospermum Parkii (масло ши), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Panthenol (витамин В5), Saccharomyces Cerevisea Extract (экстракт пивных дрожжей), Pаrfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Аlcohol
Kasutamine Kanna toodet puhastele ning niisketele juustele, lase tootel 5-10 minutit toimida ning lõpuks loputa juukseid rohke veega.
Rahvaretseptid Juuksemask Sibula ekstraktiga 30ml Eelmine Rahvaretseptid Juuksemask Sibula ekstraktiga 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusRahvaretseptid Juuksemask Pärmi 30ml