Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Rahvaretseptid Juuksemask Takja ekstraktiga 30ml

2,29 €
Laost otsas
SKU
00034846
Juuksemask Takja 30ml.15tk(FK)6546
Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juukseid tugevdav toime. Soodustab ning stimuleerib juuste kasvu. Kaitseb juukseid murdumise ning juukseotsi lõhenemise eest. Takistab juuste väljalangemist ning hõrenemist. Muudab juuksed uskumatult elastseks ning tugevaks. Koostises olev nelgiõli stimuleerib juuste tervet kasvu, kaitseb neid väljalangemise eest ning on juukseid pehmendavate ning mahtu andvate omadustega. Kakaoõli toidab, taastab ning tugevdab juukseid ja juuksejuuri. Mesi pakub juustele sügavniisutust, annab juustele võrratu pehmuse, toidab juukseid vajalike vitamiinidega ning on juukseid kaitsva toimega. Humalaekstrakt tugevdab ning taastab kahjustatud juukseotsi.
Lisainfo
INCI Aqua, Glyceryl Monostearate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Theobroma Cacao Seed Butter (масло какао), Simmondsia Chinensis Oil (масло жожоба), Arctium Lappa Root Extract (экстракт репейника), Urtica Dioica Extract (экстракт крапивы), Panax Ginseng Root Extract (экстракт женьшеня), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Panthenol (витамин В5), Ovum Оil (яичный лецитин), Pаrfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Аlcohol
Kasutamine Kanna toodet puhastele ning niisketele juustele, lase tootel 3-5 minutit toimida ning lõpuks loputa juukseid rohke veega.
DNC Vedel pipar juustele 3*15ml Eelmine DNC Vedel pipar juustele 3*15ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusRahvaretseptid Juuksemask Takja ekstraktiga 30ml