Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Rahvaretseptid Juuksemask Sibula ekstraktiga 30ml

2,19 €
Laost otsas
SKU
00034845
Juuksemask Sibula 30ml.15tk(FK)6799
Sobib kõikidele juuksetüüpidele. Juukseid toitev, värskendav ning sära andev toime. Stimuleerib juuste kiiret ja tervet kasvu. Muudab juuksed võrratult pehmeks ning kergemini hooldatavamaks. Koostises olev sibulamahl stimuleerib juuste aktiivset kasvu, toidab juuksejuuri, taastab kahjustatud juuksestruktuuri, suurendab juuste kaitsebarjääri, annab neile kauni ja terve sära ning on juukseid siluva toimega. Sidrunimahl muudab juuksed kütkestavalt pehmeks ning rikastab juukseid ja juuksejuuri vajalike vitamiinidega. Mesi annab juustele energiat, suurendab nende elastsust ning on juukseid tugevdavate omadustega. Rikkalikult vitamiine (E, A ja B) sisaldav linaseemneõli on juukseid taastavate ja tugevdavate omadustega.
Lisainfo
INCI Aqua, Glyceryl Monostearate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Glycine Soja (Soybean) Oil (масло сои), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (масло семян подсолнечника), Citrus Limonium Extract (экстракт лимона), Allium Cepa Onion Bulb Extract (экстракт лука), Bees Honey Еxtract (экстракт меда), Aloe Barbadensis Leaf Extract (экстракт алоэ-вера), Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Panthenol (витамин В5), Parfum, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Аlcohol
Kasutamine Kanna toodet puhastele ning niisketele juustele, lase tootel 5-10 minutit toimida ning lõpuks loputa juukseid rohke veega.
Rahvaretseptid Juuksemask Takja ekstraktiga 30ml Eelmine Rahvaretseptid Juuksemask Takja ekstraktiga 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusRahvaretseptid Juuksemask Sibula ekstraktiga 30ml