Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Kodune Kosmetoloog Silmaümbrusmask Antistress toniseerimine ja Värskendamine 3ml

1,49 €
Laost otsas
SKU
00021243
*kosmetoloog -silmaumbruse mask stressivaba 45/135tk(BelK)3432
Mittekiulisel alusel mask õrna silmaümbruse naha taastamiseks ja tugevdamiseks. Naatriumhüaluronaadil on väljendunud toniseeriv, rahustav, jahutav ja niisutav toime, mis võimaldab muuta lõdva ja/või väsinud silmalau naha elastseks, siledaks ja täita energiaga. • Merelise päritoluga koostisosade – glükogeeni ja kitiini kompleks leevendab pingeid, on antimikroobse toimega, takistab allergiliste reaktsioonide ja põletikuliste protsesside teket. • Merevetikad varustavad silmalaugude nahka elutähtsate elementidega, mis toovad tagasi värskuse ja sära, toidavad, pehmendavad, tagades nahale täieliku puhkuse.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Silmad
Toime Toniseeriv
Tüüp Näomask
INCI Aqua, Glycerin, Carboxymethyl Chitin, Glycogen, Mannitol, Fucus Vesiculosus Extract, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Hydroxypropyl Guar, Butylene Glycol, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Eugenol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate
Kasutamine Avage pakend, võtke mask välja ja kandke puhastatud nahale silmade ümber, nagu pildil näidatud. Eemaldage pärast 20-25 minutit. Maski jäägid hõõruda patsutavate liigutustega.
Kodune Kosmetoloog Silmaümbrusmask Särav pilk 3ml Eelmine Kodune Kosmetoloog Silmaümbrusmask Särav pilk 3ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusKodune Kosmetoloog Silmaümbrusmask Antistress toniseerimine ja Värskendamine 3ml