Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Oils Natural Origin Silmümbrusmask 25+ Toitmine ja Intensiivne kortsude silumine 3g

1,49 €
Laost otsas
SKU
MI-00004685
*oils- silmaümbruse mask toitumine 135tk(BelK)8840
Kiuvaba mask immutatakse seerumiga, mis põhineb looduslikel õlidel, mis muundatakse vees lahustuvaks vormiks, mis väldib soovimatut kleepuvust ja rasvasust. • Nisuidude õli toidab intensiivselt nahka, muutes selle elastsemaks, kuid kaitseb ka enneaegse närbumise ja toonuse kaotuse eest. • Viinamarjaseemne ja puuvilla õlid aktiveerivad raku isetaastumise protsesse, toniseerivad nahka, andes sellele siidisuse ning kõrvaldades väsimuse ja stressi tunnused. • Tightenyl stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, see suurendab nähtavalt naha tihedust ja siledust, ühtlustab selle mikroreljeefi, silub oluliselt kortse, andes nahale lapseliku õrnuse ja sileduse.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Silmad
Toime Pinguldav / siluv
Vanus 25+
Tüüp Silmaümbrusmask
INCI Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Triticum Vulgare Germ Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Gossypium herbaceum Seed Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Glycerin, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Sodium Glucuronate, Magnesium Sulfate, Hydroxypropyl Guar, Propylene Glycol, Trideceth-9, Parfum, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Limonene.
Kasutamine Võtke mask välja ja kandke puhastatud nahale. Eemaldage pärast 20-25 minutit. Maski jäägid hõõruda patsutavate liigutustega. Silmasattumisel loputage rohke veega.
J-Beauty Snail Silmaümbrusmask Tigumütsiin ja aaloe 3,7g Eelmine J-Beauty Snail Silmaümbrusmask  Tigumütsiin ja aaloe 3,7g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusOils Natural Origin Silmümbrusmask 25+ Toitmine ja Intensiivne kortsude silumine 3g