Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

La'dor Wonder Hair Oil niisutav juukseõli juuste taastamiseks ja sära andmiseks 100ml

20,39 €
Laost otsas
SKU
MI-00009697
Lador Wonder Hair Õli Juustele 100ml.10tk(Lador)5204
Niisutav juukseõli kerge lillelõhnaga. See pehmendab, toidab ja taastab kiudusid, rikastab neid vitamiinidega, annab soengule rikkaliku värvi ja hoolitsetud välimuse. Aktiivsed niisutavad komponendid, mis moodustavad toote, omavad tervendavat toimet, täidavad kahjustatud kohti ja pitseerivad juuksefolliikulisid. Toode toidab ja niisutab suurepäraselt, pehmendab ja hõlbustab kammimist. Toode loob juuksepinnale spetsiaalse kaitsekatte, mis kleebib juuksefolliikulisid kokku ja hoiab ära lõhenenud otste ilmumise, lukustab juuste sees oleva niiskuse ja hoiab ära nende aurustumise. Õli kaitseb tõhusalt juukseid, mida kahjustab sagedane kuumtöötlus ja värvimine. Kasutamise eelised: Hooldamine. Õli toidab, pehmendab, silub ja tugevdab lokke, leevendab stressi ja väsimust, rikastab neid loodusliku energia ja elujõuga. See normaliseerib vee ja rasva tasakaalu, blokeerib patogeensete mikroorganismide aktiivsust, kõrvaldab kõõma, neutraliseerib staatilist stressi ja hõlbustab kujundamist ja kammimist. Taastumine. Õli taastab juuste struktuuri kahjustused, liimib keratiiniskaalasid, silub kihtide tekstuuri ja parandab nende üldist seisundit. Kaitse. Toode ümbritseb lokke juurtest otsteni, moodustades tõhusa kaitse ebameeldivate lõhnade, temperatuurimuutuste, hapniku vabade radikaalide, patogeensete bakterite ja muude kahjulike välistegurite eest.
Lisainfo
INCI Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, isopropyl Myristate, Dimethicone, Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Amodimethicone, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil,Tocopheryl Acetate, Moringa Oleifera Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil,Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Squalane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Fragrance.
Kasutamine Hõõruge paar tilka õli peopesade vahel ja jagage kiududele, pöörates erilist tähelepanu kahjustatud piirkondadele. Kui aine on imendunud, jätkake stiliseerimist.
Marion Oriental Oils Juukseõli Toitev 30ml Eelmine Marion Oriental Oils Juukseõli Toitev 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusLa'dor Wonder Hair Oil niisutav juukseõli juuste taastamiseks ja sära andmiseks 100ml