Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Perfect Lumia Näoseerum Valgendav 30ml

4,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00004178
perfect lumia - näoseerum valgendav 30ml.15tk(Vit)5951
Aktiivne seerum on näonaha intensiivse toimega vahend, mis mitte ainult ei anna naha õrna ja tõhusat valgendamist, hoiab ära vanuselaikude ilmnemise, vaid annab nahale portselani sileduse ja veatuse. Tänu aktiivsete valgendavate komponentide toimele, mis näivad nahka seestpoolt esile tõstvat, omandab nahk nagu portselani täiusliku sileduse. Multifunktsionaalne kompleks tagab naha optimaalse hüdratatsiooni, vähendab laienenud poore ja vähendab kortsude sügavust. Tens’UP pakub väljendunud tõstvat efekti, mille tõttu näojooned ja sügavad kortsud on silmnähtavalt silutud ja näo kontuur pingutatud. Aktiivsete komponentide kompleks: • helendav ja ühtlane nahatoon • vähendab täppide suurust, heledust ja vanusega seotud ilminguid • pinguldab, taastab elastsuse • silub ekspressiooni ja sügavaid kortse • ahendab laienenud poore.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Valgendav
Tüüp Näoseerum
INCI Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Glycerin, Cichorium Intybus (Chicory) Root Oligosaccharides, Caesalpinia Spinosa (Tara) Gum, Gluconolactone, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone, Isohexadecane, Cetearyl Methicone, PEG-40 Stearate, Steareth-2, Steareth-21, Caprylic/Capric Triglyceride, Diacetyl Boldine, PPG-15 Stearyl Ether, Squalane, Sodium Hyaluronate, Silica, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), Biosaccharide Gum-1, Betaine, Saccharomyces/Xylinum/BlackTea Ferment, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / VP Copolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Propanediol, Lecithin, Parfum (Fragrance), Hoya Lacunosa (Hoya) Flower Extract, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool
Kasutamine Pärast naha puhastamist kandke näonahale vajalik kogus seerumit, jagage see ühtlaselt, jätke kuni täieliku imendumiseni. Toodet saab kasutada nii iseseisvalt kui ka päeva- ja öökreemi all.
Purito Fermented Complex 94 Boosting Seerum 150ml Eelmine Purito Fermented Complex 94 Boosting Seerum 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPerfect Lumia Näoseerum Valgendav 30ml