Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Centella Green Level Buffet Seerum 60ml

25,49 €
Laost otsas
SKU
MI-00006047
Purito Centella Green Level Buffet Seerum 60ml.20tk(Hinat)0149
PURITO Centella Green Level Buffet Serum niisutav nahka parandav seerum on multifunktsionaalne toode, mis sobib igat tüüpi nahatüüpide hooldamiseks. Seerum kompenseerib koheselt epidermise rakkudes niiskuse puudumist, hoiab ära naha dehüdratsiooni ning võitleb kuivuse ja koorimise vastu. Sellel on tugev rahustav ja desinfitseeriv toime, see on efektiivne akne ja põletiku vastu võitlemisel. Eriti soovitatav rosaatsea suhtes kalduva naha omanikele. Toode tugevdab suurepäraselt kapillaare, pinguldab veresoonte seinu, parandab vere mikrotsirkulatsiooni, vähendab punetuse ja ämblikveenide raskust. Toode sobib esimeste vananemisilmingute vastu võitlemiseks, see kiirendab kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi epidermise rakkudes, suurendab kudede elastsust ja aitab vähendada peente ekspressioonikortsude sügavust. Toode sisaldab 49% Aasia Centella ekstrakti, kollageeni, tseramiidi ja peptiidide kompleksi. Kõik need komponendid mõjutavad tõhusalt epidermi - normaliseerivad vee-rasva tasakaalu, tugevdavad kaitsefunktsioone ja lipiidide barjääri, heledavad ja parandavad jumet, noorendavad ja niisutavad naha sügavamaid kihte. Seerumi peamised omadused: Kompositsiooni kõikidel komponentidel on EWG 1 ja 2 taseme indikaator, mis kinnitab toote ohutust ja keskkonnasõbralikkust; Vadaku valmistamiseks kasutame kõrgeima kvaliteediga koostisosi, mis on eriti range testi läbinud; Toote põhiaineks on 49% Centella asiatica ekstraktid; See sisaldab asiatikosiidi, aasiahapet ja kaskaiinhapet; Ei sisalda 20 peamist ohtlikku koostisosa ja 26 peamist allergeenset koostisosa. Peamised aktiivsed komponendid: Centella asiatica ekstrakt - omab põletikuvastast ja haavade paranemist, aitab taastada naha barjääriomadusi ja säilitada niiskust, vähendab naha tundlikkust, vähendab turset ja on vasokonstriktiivse toimega. Kollageen - parandab naha üldist seisundit: silub, muudab selle elastseks, eemaldab väikesed kortsud ja värskendab. Sellel on haavade parandav ja rahustav toime, säilitab niiskuse naha sügavamates kihtides. Sellel on taastav toime. Keramiidid - soodustavad naha uuenemist, parandavad kaitse- ja kaitsefunktsioone, normaliseerivad hüdrolipiidide tasakaalu, kaitsevad dehüdratsiooni eest, omavad vananemisvastast potentsiaali. 4 tüüpi peptiidide kompleks - noorendab, vähendab olemasolevaid kortse ja hoiab ära uute tekkimise, pinguldab, niisutab ja aeglustab vananemisprotsessi. Peptiidid aitavad tugevdada näokontuure, tõsta naha üldtooni, kiirendada epidermise kollageeni ja elastiini kiudude loomulikku protsessi. Niatsiinamiid - kiirendab rakkude uuenemisprotsessi, vähendab kortsude arvu, niisutab ja pinguldab poore, kaitseb vabade radikaalide toime eest. Adenosiin on üks kõige sagedamini kasutatavaid komponente võitluses vanusega seotud muutuste vastu. Pingutab, silub kortse, kiirendab ainevahetust ja aeglustab vananemist.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Taastav
Tüüp Näoseerum
INCI Centella Asiatica Extract (49%), Water, Dipropylene glycol, Niacinamide, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Carbomer, Arginine, Sclerotium Gum, Hydrolyzed Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Panthenol, Polyglyceryl-10 laurate, Polyglyceryl-10 myristate, Hydrogenated lecithin, Hydrolyzed collagen, Camellia Sinensis Leaf Extract, Alteromonas Ferment Extract, Pancratium Maritimum Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Adenosine, Lavandula Angustifolia Oil, Ceramide NP, Sodium Hyaluronate, Asiaticoside, Asiatic acid, Madecassic acid, Palmitoyl Hexapeptide-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Dipeptide-10.
Kasutamine Variant 1. Toonerina: pärast pesemist kandke puhtale nahale piisavas koguses seerumit kergete massaažiliigutustega masseerige oma nägu. Variant 2. Seerumina: kandke seerum toonikuga niisutatud nahale kergete massaažiliigutustega. Lõpeta näokreemiga.
Esfolio Collagen Ampoule kollageni näogeel 180ml Eelmine Esfolio Collagen Ampoule kollageni näogeel 180ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Centella Green Level Buffet Seerum 60ml