Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Centella Green Level Eye Cream Silmaümbruskreem 30ml

18,39 €
Laos
SKU
MI-00006048
Purito Centella Green Level Silmaümbruskreem 30ml.45tk(Hinat)0156
PURITO Centella Green Level silmaümbruskreem koos peptiidide ja centella pinguldava kreemiga niisutab, kõrvaldab kuivuse ja leevendab põletikku. Kreem taastab tõhusalt nahaaluse koe rakud, sellel on rahustav ja antiseptiline toime. Toode sobib suurepäraselt esimeste vananemisilmingute vastu võitlemiseks - see aktiveerib kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi, mis omakorda pinguldab ja parandab naha elastsust. Silub peeneid näokortse ja aeglustab vananemisprotsessi. Kreem sisaldab 49% Centella asiatica ekstrakti, mis on tuntud oma tugeva tervendava ja taastava toime poolest, hoiab ära kuivuse ja koorimise ilmnemise. See leevendab põletikku, ärritust, rahustab ja tõhusalt niisutab. PURITO silmaümbruskreemi omadused: See sisaldab ainult tõestatud hüpoallergeenseid koostisosi, mis sobivad isegi kõige tundlikumale nahale; Makadaamia-, argaani- ja pennikniidu õlid toidavad ja niisutavad intensiivselt, vältides kuivuse ilmnemist; 49% Centella asiatica ekstraktist ja selle taime aktiivsetest derivaatidest on väljendunud rahustava ja taastava toimega; 4 tüüpi peptiidide kompleks aitab heledaid ringe valgendada, pinguldab, aitab võidelda esimese vanuse märkide vastu ja tugevdab kaitsefunktsioone. Silmakreem: Ei sisalda säilitusaineid; EI SISALDA 20 olulist ohtlikku koostisosa; EI SISALDA 26 komponenti, mis võivad põhjustada allergiat; Väikesed kogused, mis on ette nähtud piiratud aja jooksul kasutamiseks seoses kompositsioonide looduslikkusega; Nagu värsked puuviljad, soovitatakse kreemi säilitada külmkapis ja kasutada nii kiiresti kui võimalik.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Silmad
Toime Pinguldav / siluv
Tüüp Silmaümbruskreem
INCI Centella Asiatica Extract (49 %) , Water , Hydrogenated C6-14 Olefin Polymer , Glycerin , Caprylic/Capric Triglyceride , Cetyl Ethylhexanoate , Cetyl Alcohol , 1,2-Hexanediol , Butylene Glycol , Methyl Trimethicone , Dipropylene Glycol , Pentaerythrityl Tetraisostearate, Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters, Potassium Cetyl Phosphate , Cetearyl Olivate , Butyrospermum Parkii , Palmitoyl Hexapeptide-12 , Palmitoyl Tripeptide-1 , Palmitoyl Tetrapeptide-7 , Palmitoyl Dipeptide-10, Asiaticoside , Asiatic Acid , Sodium Hyaluronate , Madecassic Acid , Sorbitan Olivate , Stearic Acid , Polyglyceryl-2 Stearate , Tromethamine , Caprylyl Glycol , Glyceryl Stearate , Panthenol , Carbomer , Stearyl Alcohol , Hydrolyzed Collagen , Cholesterol , Acetyl Glucosamine , Argania Spinosa Kernel Oil , Limnanthes Alba Seed Oil (Meadowfoam) , Macadamia Ternifolia Seed Oil , Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer , Ceramide Np , Pancratium Maritimum Extract , Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil (Bergamot) , Disodium Edta , Adenosine , Lavandula Angustifolia Oil (Lavender).
Kasutamine Variant 1. Nagu silmakreem. Pärast tooneri ja seerumi kasutamist kandke vajalik kogus kreemi silmaümbruse alale kergete patsutavate liigutustega. Kreemi jaotamiseks ärge venitage ega rakendage nahale liiga palju survet, soovitatav on kasutada vähe sõrmi.
Pharmacos DeadSea Silmaümbruse Seerum Vananemisvastane 20ml Eelmine Pharmacos DeadSea Silmaümbruse Seerum Vananemisvastane 20ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Centella Green Level Eye Cream Silmaümbruskreem 30ml