Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Pure Seerum 90 Hüaluroonhape 60ml

17,50 €
Laost otsas
SKU
MI-00006042
purito pure seerum 90 hüaluroonhape 60ml.20tk(Hinat)0057
90% hüaluroonhappega seerum intensiivse hüdratsiooni tagamiseks. PURITO Pure Hyaluronic Acid 90 seerum saab suurepäraselt hakkama kuiva ja dehüdreeritud nahaga. Seerum tungib naha epidermide sügavamatesse kihtidesse, täites rakud tõhusalt vajaliku koguse niiskusega ja hoiab ära naha dehüdratsiooni. Aitab võidelda koorimise ja löövete vastu, parandab jumet ja tooni. Sellel on kerge vananemisvastane toime, mis vähendab kortsude sügavust, suurendab naha elastsust, kiirendab kollageeni ja elastiini sünteesi. PURITO intensiivne niisutav seerum: toode koosneb 99% looduslikest koostisosadest; sisaldab C-vitamiini ja aaloe ekstrakti valgendamiseks ja naha toniseerimiseks; vananemisvastane ja valgendav toime, heaks kiitnud KFDA (Korea toidu- ja ravimiamet); ei ole testitud loomadel; multifunktsionaalne vahend. Toote põhikomponendiks on hüaluroonhape. Hüaluroonhape on amino- ja uroonhapetest koosnev polüsahhariidide kompleks, mis on laialt tuntud oma tugeva niisutava toimeaine poolest. Hüaluroonhape suudab naharakkudes säilitada piisava koguse niiskust, hoiab ära naha dehüdratsiooni ning moodustab epidermide pinnale ka spetsiaalse kaitsekile, mis takistab niiskuse aurustumist. Lisaks hämmastavale niisutavale toimele kaitseb hüaluroonhape nahka elastsuse kaotamise ja keskkonnategurite agressiivse mõju eest. Piisav kogus hüaluroonhapet epidermis võimaldab kiirendada rakkude uuenemise protsessi, küllastada nahka vajalike toitainete ja niisutavate komponentidega. Teiselt poolt, hüaluroonhappe puudumine vedeldab ja vähendab naha elastsust, provotseerib kortsude ja tumedate ringide ilmumist. Seega on hüaluroonhape meie naha asendamatu komponent.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Tüüp Näoseerum
INCI Sodium Hyaluronate (90%), Glycerin, Water, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, RH-Oligopeptide-1, Aloe Barbadensis, Leaf Juice, Hydrolyzed collagen, Tuber Magnatum Extract, Pyrus malus, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Lactobacillus/kelp Ferment Filtrate, Chlorella Ferment.
Kasutamine Kandke seerum peale näo pesemist ja tooniku kasutamist kergete massaažiliigutustega näole. Sobib igapäevaseks kasutamiseks hommikul ja/või õhtul.
Purito Centella Green Level Buffet Seerum 60ml Eelmine Purito Centella Green Level Buffet Seerum 60ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Pure Seerum 90 Hüaluroonhape 60ml