Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Centella Green Level All In One Mild Pad Pehmed Vatipadjad

28,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00006050
purito centella green level all in one pehmed vatipadjad (70tk).80tk(Hinat)0118
PURITO Centella Green Level All In One Mild Pad õrnad niisutavad padjad koos Centellaga on eraldi samm igapäevases nahahoolduse rutiinis. Padjad lõpetavad täieliku puhastuse, aidates eemaldada meigijäägid ja muud lisandid, millega vaht pole hakkama saanud. Need normaliseerivad happe-aluse tasakaalu, korvavad niiskuse puudumise, kõrvaldavad kuivuse ja suurendavad nahaaluse koe imavusvõimet, valmistades naha ette nahahooldustoodete pealekandmiseks. Toode on õrn koorija, mis koorib õrnalt surnud naharakud, kiirendab nahaaluste kudede uuenemist, pehmendab ja silub nahka. Padjade põhikomponent on BHA hape. Toote põhifunktsioon on puhastamine ja ainult BHA-happed koos antiseptiliste komponentidega saavad tõhusalt eemaldada rasu ja surnud naharakud. Põhikomponendid: Aasia hape - tugevdab naha kaitsvat barjääri, omab antioksüdantset toimet ja rahustab tundlikku nahka. Asiatikososiid - reguleerib nahaaluse koe vee-rasva tasakaalu, kiirendab kollageeni ja elastiini kiudude sünteesi, suurendab naha elastsust. Madekassovaya hape - taastab kahjustatud naha ja kiirendab regenereerimisprotsessi, soodustab põletike paranemist ja aitab post-aknet kergendada. Centella asiatica ekstrakt - omab tugevat antiseptilist toimet, rahustab ja taastab naha tekstuuri. Ei sisalda säilitusaineid; EI SISALDA 20 olulist ohtlikku koostisosa; EI SISALDA 26 komponenti, mis võivad põhjustada allergiat; Nagu värskeid puuvilju, soovitatakse patju hoida külmkapis ja kasutada nii kiiresti kui võimalik. Kahepoolsed padjad tõhusaks puhastamiseks ja niisutamiseks: Reljeefne külg - sobib T-tsooni jaoks, kus enamasti ilmnevad liigne rasu, ummistunud poorid ja komedoonid. Eemaldab: - surnud rakud; - meigijäägid; - liigse rasu; - pooride reostuse. Sile külg - sobib kogu näo, sealhulgas põskede, lauba ja kaela õrnaks puhastamiseks. See aitab: - rahustab põletikku; - niisutab nahka; - normaliseerida nahaaluste kudede üldist seisundit; - siluda reljeefi.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Niisutav
Tüüp Näovesi
INCI Water, Centella Asiatica Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butyiene Glycol, 1.2-Hexanediot, Betaine, Betaine Salicylate, Sodium Hyaluronate, Arginine, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Allantoin, Polyglyceryl-10 Laurate, Panthenol, Polyglyceryl-10 Myristate, Caprylyt Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid.
Kasutamine Kahepoolsed padjad tõhusaks puhastamiseks ja niisutamiseks: Reljeefne külg - sobib T-tsooni jaoks, kus enamasti ilmnevad liigne rasu, ummistunud poorid ja komedoonid. Sile külg - sobib kogu näo, sealhulgas põskede, lauba ja kaela õrnaks puhastamiseks.
Cleanic Home SPA Bamboo puuvillapadjad 50tk Eelmine Cleanic Home SPA Bamboo puuvillapadjad 50tk
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Centella Green Level All In One Mild Pad Pehmed Vatipadjad