Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel Кooriv geel 120ml

12,99 €
Laost otsas
SKU
MI-00008314
Secret Key Lemon Sparkling Kooriv Geel 120ml.48tk(Zenpia)9796
Secret Key Lemon Sparkling Kooriv geel suudab nahka ümber kujundada, muuta selle puhtaks, värskeks ja pehmeks. Pealekandmise tulemusel paraneb näo jume ja toon, väheneb akne ja löövete arv, poorid muutuvad puhtamaks ning nahk hingab ja uueneb vabalt. Hoolimata surnud rakkude tõhusast eemaldamisest ja naha puhastamisest, ei põhjusta see toode ebameeldivat tunnet ega ebamugavusi. See sisaldab palju komponente, mis niisutavad, rahustavad ja toidavad nahka. Tänu sellele on naha puhastamise ja värskendamise protseduur mõnus ja valutu. Sellel koorijal on geeljas tekstuur ja sidruni lõhn. See ei vigasta surnud rakkude eemaldamise ajal nahka, mis muudab selle optimaalseks õhukesele, tundlikule ja ärritunud nahale, mis vajab ka sellist protseduuri. Toote pakend näeb välja väga stiilne ja värske. Valgel taustal on sidrun. Toote välimus loob meeldiva ja samal ajal tõhusa hoolduse. Nahk uuendatakse, mis on selle ilu jaoks väga oluline. Toode sobib igat tüüpi nahale. Rasuse ja kombineeritud naha jaoks saab sagedamini kasutada. Kasutamise eelised: Koorimise kasutamise tulemusel vähenevad mustade täppide nähtavus, kaob liigse rasu ladestumine ja õline läige, nahk muutub puhtamaks, värskemaks, ühtlaseks. Ta näeb välja puhanud, tervislik, sujuvam ja kindlam. Tänu sellele protseduurile paraneb naha hingamine, selle leevendus on tasandatud, see muutub teiste nahahooldustoodete suhtes vastuvõtlikumaks. Koorimine sisaldab järgmisi toimeaineid: *gaseeritud vesi, mis kiirendab vereringet, mis toob kaasa toitainete parema imendumise, uuenemise, toksiinide kõrvaldamise; *sidruniekstrakt, mis toniseerib ja äratab nahka, kõrvaldab põletikud, muudab naha puhtaks ja värskeks; *papaia ekstrakt, mis aitab eemaldada surnud rakke, annab nahale energiat, parandab toonust ja elastsust; *rohelise tee ekstrakt, mis tugevdab naha immuunsust, rahustab põletikke ja punetust, niisutab, toniseerib ning kaitseb ka vabade radikaalide eest, eemaldab toksiine; *kollageen, mis aitab nahka siluda, suurendada selle pingul olekut ja elastsust; *hüaluroonhape, mis takistab niiskuse aurustumist, niisutab nahka sügavuti ja muudab selle elastsemaks ja siledaks.
Lisainfo
Nahatüüp Probleemne
Kehaosa Nägu
Toime Poore ahendav
Tüüp Näokoorija
INCI Water, Cetrimonium Chloride, Cellulose, Propylene Glycol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Carbomer, Polysorbate 80, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Carbonated Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadenis Leaf Extract, Hamamelis Veirginiana (Witch Hazel) Extract, Centilla Asiatica Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Algae Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Fragrance.
Kasutamine Kandke geel kergete liigutustega kuivale näonahale, seejärel masseerige seda kuni graanulite moodustumiseni: geel läheb sellisesse olekusse. Pese puhta veega ja naudi oma naha ilmet.
#Must Have Näomask-koorija Sügav puhastus ja Naha silumine Jahvatutd kohviga 10g Eelmine #Must Have Näomask-koorija Sügav puhastus ja Naha silumine Jahvatutd kohviga 10g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Lemon Sparkling Peeling Gel Кooriv geel 120ml