Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Snail Repairing Foam Cleanser näopuhastusvaht teolima ekstraktiga 100ml

9,75 €
Laost otsas
SKU
MI-00008313
Secret Key Snail Repairing Näopesuvaht 100ml.48tk(Zenpia)1394
Paks, tihe nagu kreem, veega kokkupuutuva toote tekstuur muutub miljonite väikeste mullidega piimakreemiks: see eemaldab ideaalselt meigijäägid ja vabastab liigse rasu, surnud naharakkude ja bakterite poorid. Koostis Vahu alus on teo sekreedi filtraat. Mutsiini maagilised omadused on teada juba pikka aega: Mapuche'i hõimu naised (Tšiili) kogusid neid, pesid neilt lima ja kandsid nooruse säilitamiseks näole ja kehale. Teo sekreedis väljendunud põletikuvastane ja vananemisvastane toime saavutatakse järgmiste komponentide sisalduse tõttu: allantoiin - looduslik regeneraator, mis parandab haavu, kriimustusi, pragusid; glükoolhape tagab mikrotäidise - eemaldab keratiniseeritud rakkude kihi, puhastab rasunäärmete suu, aidates kaasa toimeainete sügavamale tungimisele; vask ja antibakteriaalsed polüpeptiidid suurendavad naha tihedust, siluvad kortse, pärsivad akne ja muid nakkusi provotseerivate mikroobide aktiivsust. kollageen ja elastiin tagastavad kudede elastsuse ja struktuuri terviklikkuse, säilitavad pinna niiskuse, moodustades läbitungimatu barjääri, mis kaitseb kuivamise eest. Näopesuvaht Secret Key Snail Repairing Foam Cleanser sobib igale nahale, olenemata tüübist, vanusest ja olemasolevatest probleemidest. Saab kasutada meigi eemaldamiseks.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näopesuvaht
INCI Water, Stearic Acid, Myristic Acid, Lauric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Betaine, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Peg-7 Caprylic/Capric Glycerides, Lauramide Dea, Disodium Edta, Snail Secretion Filtrate, Rh-Oligopeptide-1, Methylparaben, Fragrance.
Kasutamine Pigistage peopesasse 1-2 hernesuuruses tilka, vahustage vähese veega ja kandke niiskele näole, masseerige hästi, loputage. Paksu ja rikkaliku vahu saamiseks kasutage koos spetsiaalsete tarvikutega - vahuvõrku või hobuse käsna.
Markell Detox Näopesuvaht 150ml Eelmine Markell Detox Näopesuvaht 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Snail Repairing Foam Cleanser näopuhastusvaht teolima ekstraktiga 100ml