Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Lemon Sparkling Cleansing Oil puhastusõli näole sidruni ekstraktiga meigieemaldamiseks 150ml

18,70 €
Laost otsas
SKU
MI-00008317
Secret Key Lemon Sparkling Puhastav Õli 150ml.48tk(Zenpia)9802
Secret Key Lemon Sparkling Cleansing Oil hüdrofiilne meigieemaldaja sidruniga, võib eemaldada isegi püsiva meigi, kosutada nahka ja rõõmustada. Tänu oma koostisele puhastab see õli sügavuti nahka, andes sellele värskema ilme, näo tooni tasandada ja uuendades nahka. See suudab kvalitatiivselt kõrvaldada isegi BB- ja CC-kreemid, mis tungivad nahas sügavamale kui muud vahendid, et tooni ühtlustuda. Meigi eemaldamise protsess on lihtne ja meeldiv. Selle tulemusel on nahk puhas, puhanud, ilus. Hüdrofiilse õli pakend näeb välja väga stiilne ja vaoshoitud, selles pole midagi üleliigset. Sidrunipildiga pakendisse on ühendatud lihtne, kuid kvaliteetne valge värviga jaotur. Helerohelise, kollase ja valge värvi kombinatsioon pakendil on seotud kerguse ja värskusega. See hüdrofiilne õli rõõmustab oma tegevusega igat tüüpi naha omanikke ja on kindlasti abiks isegi püsiva meigi mugavaks ja tõhusaks eemaldamiseks. See teeb tootest suurepärase ja mitmekülgse kingituse. Kasulikud tegurid Hüdrofiilse õliga meigi eemaldamise protsess meeldib eriti küpsele, kapriissele, kuivale ja ärritunud nahale, sest pärast seda, kui tunnete end mugavalt, saate puhanud, pehme ja toidetud välimuse. Vaatamata õlisele tekstuurile ei jäta toode nahale rasvast kilet: toidab seda meigi eemaldamise käigus ainult sügavalt. Hüdrofiilse õli koostis sisaldab selliseid aktiivseid komponente: vahuvesi, mis parandab läbitungimist, kiirendab vereringet, toniseerib, küllastub selles sisalduvate mikroelementide kompleksiga; sidruniekstrakt, millel on tervendavad, toniseerivad omadused, puhastav, põletikku kõrvaldav; oliivi-, soja- ja viinamarjaseemneõlid, mis pehmendavad, rahustavad, toidavad ja niisutavad nahka. Kõigi nende komponentide toime on suunatud naha toniseerimisele, niisutamisele ja toitmisele, ajakohastamisele ja paremale väljanägemisele nii kohe pärast kasutamist kui ka kasutamise ajal.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näoõli
INCI Canola Oil, Iso Propyl Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cyclopentasiloxan, Cyclohexasiloxan, Cetyl Ethylhexanoate, Sorbitan Sesquioleate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Triethylhexanoin, Squalane, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Carbonated Water.
Kasutamine Kandke vajalik kogus õli kuivale nahale või kogu näole. Jagage ja masseerige kergelt 1 minut. Pärast seda niisutage peopesad veega ja mõnda aega masseeri nahka.Peale seda pese puhta veega ja pesemiseks kasuta vahtu.
Must Pärl BIO Puhastusõli Delikaatne Puhastus kuivale nahale 160ml Eelmine Must Pärl BIO Puhastusõli Delikaatne Puhastus kuivale nahale 160ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Lemon Sparkling Cleansing Oil puhastusõli näole sidruni ekstraktiga meigieemaldamiseks 150ml