Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Secret Key Lemon Sparkling Peeling Pad Кoorivad padjakesed 70tk

21,10 €
Laost otsas
SKU
MI-00008316
secret key lemon sparkling koorivad padjakesed 70tk.24tk(Zenpia)9826
Secret Key Lemon Sparkling Peeling Pad on kahepoolsed puuvillast padjad intensiivseks koorimiseks. Need aitavad nahka kiiresti puhastada, eemaldavad surnud naharakud, eemaldavad nahaaluse rasva, eemaldavad komedoonid ja mustad täpid. Toote koostis *Gaseeritud vesi. See komponent eemaldab tõhusalt nahalt mustuse ja toksiinid. See aktiveerib vereringet, normaliseerib ainevahetust ja stimuleerib teisi bioloogilisi protsesse rakkudes. *Sidruni ekstrakt. See komponent helendab aktiivselt nahka, aitab pigmentatsiooni kõrvaldada ja parandab jumet. Sidrun imab liigset rasu, lahustab lisaained, värskendab ja toniseerib nahka. *Allantoiin. See aine koorib surnud rakke hästi ja stimuleerib uute kasvu. See lahustab rasva, ahendab laienenud poore, eemaldab komedoonid ja mustad laigud. Allantoiin kiirendab paranemist ja parandab kahjustatud kudet. *Purslaani ja lagritsajuure ekstraktid. Need komponendid leevendavad põletikku, rahustavad ärritusi ja kõrvaldavad muud patogeensed ilmingud. Need normaliseerivad rasunäärmete tööd, aktiveerivad ainevahetust ja parandavad naha üldist seisundit. Kasutamise eelised *Sügavpuhastus. Padjakesed on immutatud tervendava essentsiga, mis tungib sügavale pooridesse ja toob pinnale kõik lisandid, lahustades need aktiivselt. See aitab kõrvaldada toksiine ja muid kahjulikke aineid, see lahustab ka rasunäärmeid ja komedoone. *Koorimine. Padjakesed puhastavad õrnalt surnud naharakud, luues koorimise efekti ja uuendades nahka. Need aitavad aktiveerida vereringet, normaliseerida ainevahetust ja parandada jumet. *Taastumine. Tervendavad seerumiga padjakesed parendavad aktiivselt nahka, leevendades põletikke ja rahustades ärritusi. See aitab kõrvaldada akne ja muud patogeensed lööbed.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Kooriv
Tüüp Näokoorija
INCI Water (Aqua), Butylene Glycol, "Glycerin", Betaine Salicylate, 1,2-Hexanediol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Arginine, Fragrance (Parfum), Citrus Limon (Lemon) Fruit Water, Carbonated Water, Sodium Hydroxide.
Kasutamine Eemaldage üks padjake purgist ja pühkige sellega nägu, kasutades reljeefset külge. Seejärel korrake protseduuri, kasutades siledat külge. Padjakesi saab kasutada kaks korda päevas hommikuse ja õhtuse pesemise ajal.
Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel Кooriv geel 120ml Eelmine Secret Key Lemon Sparkling Peeling Gel Кooriv geel 120ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSecret Key Lemon Sparkling Peeling Pad Кoorivad padjakesed 70tk