Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Fresh Garden Mask Red Ginseng punase ženšenni ekstraktiga kangasmask 23g

2,05 €
Laost otsas
SKU
MI-00006537
skin79 fresh garden mask punane ženšenn kangasmask 23g.80tk(Skin79)0211
Skin79 Fresh Garden Mask Red Ginseng on vananemisvastane koemask näole, punase ženšenni ekstraktiga. Ta taastab aktiivselt vananeva naha, vähendab näo kortsude sügavust, tasandab nägu ja parandab selle tooni. Toimeained *Ženšenni ekstrakt. Ženšenn suudab aktiveerida loodusliku naha kollageeni tootmist, aeglustada vananemisprotsessi, stimuleerida ainevahetust ja optimeerida naha vee- ja valgu tasakaalu. *Verginsky nõiapähklipuu ekstrakt. Nõiapähkel vähendab rasva ilminguid, neutraliseerib liigse rasu, aktiveerib vereringet, tugevdab veresoonte seinu, hoiab ära rosaatsea ja rosaatsea teket. *Kameelia ekstrakt. Kameelia normaliseerib naha mikrofloorat, kaitseb seda päikesepõletuse, ärrituse, vabade hapnikuradikaalide ja negatiivsete välismõjude eest. *Hüaluroonhape. See komponent on väga hügroskoopne, tänu millele see meelitab veemolekule ja säilitab kudedes optimaalse niiskustaseme. *Aniisi ekstrakt. See komponent värskendab, toniseerib ja jahutab nahka, vabastab selle keratiniseeritud rakkudest, vabastab poorid, leevendab väsimust ja eemaldab toksiine. Kasutamise eelised *Ei ole vaja loputada. Maski ei pea maha pesema veega ega näopuhastusvahenditega. Piisab, kui see eemaldada näolt ja hõõruda tervendava seerumi jäägid naha sisse. *Mugavus. Rebasemaski on väga lihtne kasutada - pane see lihtsalt näole ja oota 10 minutit kuni pool tundi. Seetõttu saab maski kasutada igas olukorras. *Tõhusus. Maski kõrgekvaliteediline tselluloosialus võimaldab kõiki toimeaineid hästi kinni hoida, hoides ära nende aurustumise. Seetõttu saab efekti näha juba pärast esimest protseduuri.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Vananemisvastane
Tüüp Näomask
INCI Water, Glycerin, ButylenelGlycol, Dipropylene Glycol, iCarbomer, Panax GinsengiRoot Extract(10, 000ppm), iCamellia Sinensis LeaflExtract, Hamamelis Virginianai(Witch Hazel) Extract, lAloe Barbadensis LeafiExtract, Morus AlbaiBark Extract, SodiumlHyaluronate, Betaine, Trehalose, lAllantoin, Phenoxyethanol, PEG60-HydrogenatedlCastor Oil, 1, i2-Hexanediol, Propanediol, CaprylyllGlycol, Illicium Veruml(Anise) Fruit Extract, iBis-PEG-18 Methyl EtheriDimethyl Silane, Triethylolamine, iDisodium EDTA, SodiumiPolyacrylate, Ethylhexylglycerin, Fragrance.
Kasutamine Eemaldage mask pakendist, keerake see lahti ja kandke nahale. Vajutage kindlalt ja jagage ühtlaselt näole. Hoidke 20 minutit ja seejärel eemaldage ja masseerige näole jäänud essents naha sisse.
Skin79 Fresh Garden Mask Snail kangasmask teolimaga 23g Eelmine Skin79 Fresh Garden Mask Snail kangasmask teolimaga 23g
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Fresh Garden Mask Red Ginseng punase ženšenni ekstraktiga kangasmask 23g