Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Fresh Garden Mask Snail kangasmask teolimaga 23g

1,80 €
Laost otsas
SKU
MI-00006535
skin79 fresh garden mask snail kangasmask teolimaga 23g.80tk(Skin79)0174
Skin79 Fresh Garden Mask Snail on elustav kangamask koos teo mutsiiniga. See ravib nahka, stimuleerib kollageeni tootmist, pärsib vanusega seotud muutusi ja parandab epidermise üldist seisundit. Toimeained *Teolima filtraat. Teolima mõjub nahale soodsalt, vähendab kortse, leevendab põletikku, parandab nahaaluse koe tekstuuri, suurendab selle tugevust ja elastsust. *Kameelia ekstrakt. Kamellial on võimas antioksüdantne toime, mis kaitseb nahka vabade radikaalide surve eest, suurendab selle tooni ja vähendab vanusega seotud muutuste raskust. *Aaloe ekstrakt. Aaloe taastab ja rahustab nahka, toidab seda vitamiinidega, kiirendab regenereerimisprotsesse ning pärsib mikroobide ja bakterite aktiivsust. *Hüaluroonhape. Hüaluroonhape niisutab intensiivselt nahka, täidab kortse, kiirendab haavade paranemist, stimuleerib nahaaluse koe kaitsvaid omadusi ning hoiab ära põletike ja infektsioonide tekke. *Aniisi ekstrakt. Aniis värskendab, toniseerib ja tervendab nahka, pärsib bakterite aktiivsust, aktiveerib ainevahetust ja stimuleerib immuunsussüsteemi. Kasutamise eelised *Taastumine. Mask deaktiveerib patogeensed bakterid, rahustab ärritusi, reguleerib nahaaluse rasu tootmist, stimuleerib kõiki rakkudes leiduvaid biokeemilisi protsesse ja hoiab ära naha enneaegse vananemise. *Universaalsus. Kuna mask koosneb ainult tõestatud ohututest komponentidest, saab seda kanda igat tüüpi näonahale. See ei põhjusta allergiat ega ärritust, seetõttu sobib see isegi tundlikule nahale. *Mugavus. Mask ei vaja pikki ettevalmistusi, spetsiaalse koha ja aja valimist. Seda ei pea maha pesema, nii et saate toodet kasutada mis tahes tingimustes ja erinevatel asjaoludel.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Tüüp Näomask
INCI Water, Glycerin, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Carbomer, Snail Secretion Filtrate (10. 000ppm), Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Morus Alba Bark Extract, Sodium Hyaluronate, Betaine, Trehalose, Allantoin, Phenoxyethanol PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, 1, 2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, lllicium Verum (Anise) Fruit Extract, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Triethanolamine, Disodium EDTA, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Fragrance
Kasutamine Eemaldage mask pakendist, keerake see lahti ja kandke nahale. Vajutage kindlalt ja jagage ühtlaselt näole. Hoidke 20 minutit ja seejärel eemaldage ja masseerige näole jäänud essents naha sisse.
Clean Skin Hõbedane Kilemask Vistrikuvastane 75ml Eelmine Clean Skin Hõbedane Kilemask Vistrikuvastane 75ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Fresh Garden Mask Snail kangasmask teolimaga 23g