Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Golden Snail Intensive SPF50+ PA+++ BB kreem 40ml

34,40 €
Laost otsas
SKU
MI-00006529
skin79 golden snail bb kreem spf50 45g.10tk(Skin79)3199
Skin79 Golden Snail Intensive BB Cream on vananemisvastane BB-kreem koos teolima ja kullaga. See loob ilusa tajutava katte, mis muudab naha pehmeks, sametiseks ja hoolitsetuks. Toimeained *Teolima. Kreem sisaldab 45% teo mutsiini, millel on nahale väga kasulik mõju. See silub kortse, leevendab põletikku, parandab nahaaluse koe tekstuuri, taastab selle tugevuse ja elastsuse. *Kuld. Kuld aktiveerib ainevahetust, eemaldab toksilisi aineid, parandab ainevahetusprotsesse, kiirendab rakkude jagunemist, koorib epiteeli keratiniseeritud kihi, muudab naha siledamaks ja hoolitsetavamaks. *Niatsiinamiid. Sellel ainel on võimas valgendamise võimekus. See tasandab nahatooni, kõrvaldab soovimatu pigmentatsiooni ja vähendab aknejärgse, punetuse ja muude dermatoloogiliste ilmingute raskust. *Ženšenni juureekstrakt. Ženšenn on tuntud oma vananemisvastaste omaduste poolest. See vähendab kortsude raskust, peegeldab vabade radikaalide rünnakut, aktiveerib enda kollageeni ja elastiini tootmist. *Lillevesi. Kreem sisaldab lavendli, sidrunmelissi, rukkilille ja Verginsky nõiapähkli lillevett. Nad niisutavad nahka intensiivselt, vabastavad selle tihedusest ja koorimisest, normaliseerivad mikrofloorat ja kõrvaldavad patogeensed ilmingud. Kasutamise eelised *Kohandamine. Kreem silub naha tekstuuri, maski puudused, tasandab näo tooni, muudab selle värvi heledamaks, küllastumaks ja hoolitsetuks. *Terapeutiline toime. Kreem mitte ainult ei peida naha puudusi, vaid aitab ka neid kõrvaldada. See vähendab rasu sekretsiooni, kõrvaldab õlise läike, pinguldab poore, rahustab ärritusi, võitleb akne ja muude löövetega. *Vananemisvastane toime. Kreem aitab oluliselt vähendada näo peenete kortsude raskust, kergendada vanusega seotud pigmentatsiooni, kõrvaldada letargia ja lotendava naha.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
SPF SPF50+
Tüüp Jumestuskreem
Kasutamine Kandke nahale vajalik kogus kreemi ja jagage see spetsiaalse käsna, pintsli või sõrmeotstega ühtlaselt näole. Parima efekti saavutamiseks pärast pealekandmist oodake 5-10 minutit, kuni kreem nahale kohandub. Pärast meigi pealekandmist jätkake.
Skin79 Super Plus Beblesh Balm Hot Pink SPF30 PA++ BB Kreem 40ml Eelmine Skin79 Super Plus Beblesh Balm Hot Pink SPF30 PA++ BB Kreem 40ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Golden Snail Intensive SPF50+ PA+++ BB kreem 40ml