Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Skin79 Super Plus Beblesh Balm Hot Pink SPF30 PA++ BB Kreem 40ml

31,30 €
Laost otsas
SKU
MI-00006526
skin79 pink bb kreem spf30 40ml.10tk(Skin79)8859
Skin79 Super Plus Beblesh Balm Hot Pink on BB-kreem, mis kontrollib rasust nahka. See vähendab rasu tootmist, pinguldab poore, eemaldab ebameeldiva läike ja loob ilusa matistava lõpptulemuse. Toimeained *Tsinkoksiid. Sellel ainel on tugevad kaitsvad ja ahendavad omadused. See reguleerib rasunäärmete sekretsiooni, taastab nahaaluses koes barjäärifunktsioonid ja kaitseb nahka ultraviolettkiirguse agressiivse mõju eest. *Aloe mahl. Aaloe taastab naha struktuuri, kiirendab kudede uuenemist, stimuleerib kollageeni ja elastiini tootmist, suurendab nahaaluses koes elastsust ja aeglustab vanusega seotud muutusi. *Kameelia ekstrakt. Kameelia normaliseerib naha mikrofloorat, kaitseb seda päikesepõletuse, ärrituse, põletiku ja muude dermatoloogiliste probleemide eest. *Lootose lillevesi. See aine niisutab intensiivselt nahka, leevendab seda kuivusest ja koorimisest. Lootevesi vähendab ka pigmentatsiooni raskust, muudab jume ühtlasemaks ja küllastumaks. *Schisandra chinensis'e ekstrakt. Schisandra värskendab, toniseerib ja puhastab nahka, küllastab seda C-vitamiiniga, eemaldab surnud rakkude kihi ja kaitseb ultraviolettkiirguse agressiivse mõju eest. *Hiina dereza ekstrakt. Dereza on võimsate tervendavate ja antioksüdantsete omadustega. See taastab naha tervise ja kaitseb seda hapniku vabade radikaalide rünnaku eest. Kasutamise eelised *Katvus. BB-kreem tasandab naha tekstuuri, peidab kõik puudused ja täidab kõik punnid. Samal ajal näeb kreem välja väga loomulik, ei ole raske nahal ega tekita ebamugavustunnet. *Matistav. Kreem aitab tõhusalt vabaneda liigsest rasust. See normaliseerib rasunäärmete sekretsiooni, vähendab nahaaluse rasu eritumist, pingutab poore, muudab näo tuhmiks ja hoolitsetuks.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
SPF SPF30+
Tüüp Jumestuskreem
Kasutamine Kandke nahale vajalik kogus kreemi ja jagage see spetsiaalse käsna, pintsli või sõrmeotstega ühtlaselt näole. Parima efekti saavutamiseks pärast pealekandmist oodake 5-10 minutit, kuni kreem nahale kohandub. Pärast meigi pealekandmist jätkake.
Skin79 Animal BB Kreem Dark Panda SPF50 Light Beige 30ml Eelmine Skin79 Animal BB Kreem Dark Panda SPF50 Light Beige 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusSkin79 Super Plus Beblesh Balm Hot Pink SPF30 PA++ BB Kreem 40ml