Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

The Saem Urban Eco Harakeke Essence rahustav näoseerum 77% Uus-Meremaa linaekstraktiga 55ml

16,90 €
Laost otsas
SKU
MI-00007672
the saem urban eco harakeke seerum 55ml.10tk(TheSaem)9140
The Saem Urban Eco Harakeke essents on Uus-Meremaa linaekstraktiga toitev essents. See niisutab intensiivselt nahka, pehmendab seda ja aitab taastada selle loomuliku barjäärifunktsiooni. Essentsi regulaarne kasutamine aitab taastada naha tervise, parandada välimust ja kaitsta agressiivsete väliste ilmingute eest. Toote koostis Uus-Meremaa linaekstrakt Haradek. See aine pehmendab ja niisutab nahka hästi, stimuleerib loodusliku kollageeni sünteesi ja normaliseerib ainevahetust. Komponent sisaldab oomega-3 rasvhappeid, mis tugevdavad veresoonte seinu, kiirendavad kudede uuenemist ja loovad kaitsekile. Manuka mee ekstrakt. Manuka mesi on looduslik antiseptik. See aitab toime tulla kahjulike bakterite, viiruste ja muude patogeenidega. Manuka mesi leevendab põletikku, kiirendab paranemist ja rahustab ärritusi. Pantenool. See komponent pehmendab nahka, kiirendab kudede uuenemist, leevendab põletikku ja kõrvaldab valu. Pantenool kaitseb nahka ka kahjulike mõjude eest ja parandab selle enda kaitseomadusi. Kasutamise eelised: Niisutav. Essents küllastab rakke intensiivselt veemolekulidega ja aitab neil sees püsida, mis hoiab ära kuivuse, tiheduse ja koorimise. Taastumine. Toode aitab eemaldada põletikku, ärritust ja muid valulikke ilminguid nahal. See soodustab ka mikrolõhede ja muude vigastuste paranemist. Kaitse. Toode mitte ainult ei kaitse nahka väliste mõjude eest, vaid taastab ka selle enda kaitsefunktsiooni. Selle tõttu suurendab nahk vastupidavust agressiivsetele ilmingutele, muutub tervemaks ja tugevamaks.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Rahustav
Tüüp Näoseerum
INCI Phormium Tenax Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Methyl Gluceth-10, Dimethicone, Dimethiconol, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PEG-60 Glyceryl Isostearate, Portulaca Oleracea Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate crosspolymer, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol
Kasutamine Essents on Korea hooldussüsteemi neljas samm. Enne toote kasutamist on soovitatav nahk puhastada ning seejärel tooner ja emulsioon peale kanda. Pärast essentsi kasutamist on soovitatav kasutada sama sarja niisutajat.
Hialuron Lift 45+ Seerum näole pinguldav 30ml Eelmine Hialuron Lift 45+ Seerum näole pinguldav 30ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusThe Saem Urban Eco Harakeke Essence rahustav näoseerum 77% Uus-Meremaa linaekstraktiga 55ml