Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

The Saem Urban Eco Waratah Toner näo tooner Austraalia telopei loodusliku ekstraktiga 180ml

22,90 €
Laost otsas
SKU
MI-00007673
the saem urban eco waratah näo tooner 180ml.10tk(TheSaem)2980
The Saem Urban Eco Waratah Toner on niisutav tooner telopea ekstraktiga. See küllastab epidermise niiskusega, silub selle tekstuuri, kõrvaldab kuivuse, sügeluse ja koorimise. Tooner hooldab aktiivselt nahka, parandab selle seisundit, kõrvaldab stressi, unepuuduse ja ületöötamise tagajärjed. Toote koostis Telopea ekstrakt. 74% tooner koosneb Austraalia telopea õie (või varata) ekstraktist. Sellel komponendil on tugev värskendav ja toniseeriv toime. See parandab naha kudede pingulolekut, küllastab seda elujõu ja loodusliku energiaga. Telopea parandab kahjustatud koe kiiresti, kõrvaldab letargia ja parandab jume. Tervendavate õlide kompleks. Tooner sisaldab soja, päevalille, viinamarjaseemne, tsitruse ja teiste taimede õlisid. Need komponendid pehmendavad nahka intensiivselt, värskendavad, heledavad ja parandavad seda. Õli aitab vähendada pigmendilaike, tasandab nahatooni ja parandab jumet. Keramiidid. Need komponendid aitavad kiiresti taastada naha hüdrolipiidse kihi, kõrvaldada epidermise sees olevad kahjustused, vähendada niiskusekadu ja aeglustada vanusega seotud muutuste avaldumist. Saialille ekstrakt. See komponent rahustab nahka. See aitab toime tulla põletiku, punetuse, ärrituse ja muude patogeensete ilmingutega. Kasutamise eelised: Intensiivne hüdratsioon. Tooneri aktiivsed komponendid absorbeerivad ümbritsevast ruumist kiiresti veemolekule ja tihendavad neid epidermise sees. See võimaldab teil taastada normaalse veetasakaalu, kõrvaldada kuivus ja kaitsta nahka enneaegse vananemise eest. Taastumine. Tooner kõrvaldab patogeensed ilmingud, lahustab liigse rasva, reguleerib nahaaluse rasva tootmist, kiirendab vigastuste paranemist ja stimuleerib immuunsussüsteemi. Valgendamine. Tooner valgendab nahka hästi, tasandab selle tooni, muudab värvi heledamaks ja küllastumaks. See aitab vabaneda pigmentatsioonist, vähendada punetuse ja tedretähnide raskust.
Lisainfo
Kehaosa Nägu
Toime Puhastav
Tüüp Näovesi
INCI Telopea Speciosissima Flower/Leaf Extract, Glycerin, Triethylhexanoin, Niacinamide, Propanediol, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Sorbitan Oleate, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Water, Peg-5 Glyceryl Isostearate, Perfume
Kasutamine Pigista mõni tilk toodet käele või vatipadjale ja jaota ühtlaselt näole. Oodake, kuni tooner on täielikult imendunud. Seejärel kandke samast sarjast seerum, essents, emulsioon ja niisutaja.
Puhas Liin Losjoon näole Mustade täppide vastu 100ml Eelmine Puhas Liin Losjoon näole Mustade täppide vastu 100ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusThe Saem Urban Eco Waratah Toner näo tooner Austraalia telopei loodusliku ekstraktiga 180ml