Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Holika Holika Pure Essence Näomask-Koorija Apple Jam 80g

17,99 €
Laos
SKU
MI-00017546
Pure Essence Näomask-Koorija Apple Jam 80g.6tk(Holika)1867
Pure Essence Mask Sheet kollektsioon on kangasmaskide sari, mis on loodud pakkumaks näonahale erinevaid kasulikke mõjusid. Need maskid on valmistatud pehmest ja õhukesest tencel kangast, mis võimaldab essentsil paremini nahka imenduda ja tagab maksimaalse nakkumise nahal. Iga kangasmask on immutatud erineva essentsiga, mis on omakorda loodud konkreetsete nahaprobleemide leevendamiseks. Toimeained: Aasia vesinaba, Varemerohi, Hüaluroonhape, Aaskannike, Lavendel, Apelsin, Viinamari, Riis, Kummel, Greip, Sheavõi, Rukkilill. See kangasmask on rikastatud sheavõiga, mis on väga armastatud oma erakordsete niisutavate omaduste tõttu. See sisaldab rasvhappeid, mis aitavad taastada naha loomulikku niiskusbarjääri, hoides ära kuivuse ning jättes naha pehmeks ja elastseks. Sheavõil on ka põletikku leevendavad omadused, mis võivad aidata ärritunud nahka rahustada ja rahustada, muutes selle suurepäraseks koostisosaks tundlikele nahatüüpidele. Maskis sisalduv hüaluroonhape tõstab naha niiskustaset, pakkudes nahale sügavat niisutust. Hüaluroonhape pinguldab nahka ning lükkab edasi kortsude ja miimiliste joonte tekke. Teisest küljest on apelsiniõlis rohkesti C-vitamiini, mis on võimas antioksüdant, mis omakorda aitab kaitsta nahka vabade radikaalide poolt põhjustatud kahjustuste eest. Ja lõpuks, riisikliiõli on rikkalik antioksüdantide, vitamiinide ja mineraalide allikas, mis võib aidata nahka toita ning kaitsta. See sisaldab suures kontsentratsioonis E-vitamiini, mis võib aidata parandada naha elastsust ning vähendada samuti kortsukeste teket. Tänu õrnale koostisele saab kangasmaski kasutada iga päev, kord nädalas või vastavalt vajadusele, olenevalt naha vajadustest.
Lisainfo
INCI Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, 1,2-Hexanediol, Hydroxyethylcellulose, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Arginine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Viola Tricolor Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Centaurea Cyanus Flower Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Boswellia Carterii Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Vetiveria Zizanoides Root Oil, Disodium EDTA
Kasutamine Kandke kangast mask 10-20 minutiks eelnevalt puhastatud ja toniseeritud näonahale. Pärast maski eemaldamist masseerige järelejäänud essents õrnalt nahka, et see paremini imenduks. Vältige silma sattumist ja kangasmaski täielikku kuivamist.
Ottie Calendula LHA Mild Koorimisgeel näole 120ml Eelmine Ottie Calendula LHA Mild Koorimisgeel näole 120ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusHolika Holika Pure Essence Näomask-Koorija Apple Jam 80g