Tel +372 6 141 276
info@lcosmetics.ee

Purito Centella Green Level Calming Toner Rahustav Toner 200ml

19,90 €
Laost otsas
SKU
MI-00006049
purito centella green level rahustav toner 200ml.18tk(Hinat)0163
Alkoholivaba PURITO Centella Green Level rahustava tooner aitab taastada nahaaluse koe rakkude normaalse niiskuse taseme, kõrvaldab kuivuse ja dehüdratsiooni, desinfitseerib ja leevendab punetust. Niisutav toonik ei kuivata ega ärrita nahka üldse ning moodustab nahaaluse koe pinnale ka kaitsebarjääri, mis hoiab ära niiskuse kaotuse. Mõjub tõhusalt tundlikule ja kuivale nahale, kõrvaldab koorimise ja pinguldamise, on rahustava toimega ja kiirendab põletiku paranemist. Tugevdab veresooni ja vähendab rosaatsea raskust. Tööriist koosneb 10% Centella asiatica ekstraktist, lisaks sisaldab nõiapähkliekstrakt ja pantenool, mis sobivad suurepäraselt ärrituste, kuivuse ja punetusega. Tugevdage nahaaluse koe kaitsefunktsioone, taastab naharakkudes normaalse niiskustase ning sellel on rahustav ja desinfitseeriv toime. Tooneril on värske, loomulik, rohune lõhn ja kerge, vesine konsistents. Sobib pealekandmise tehnikaga normaalse niiskustaseme taastamiseks ja naha dehüdratsiooni vältimiseks. Centella Asiatica tooneri omadused: See ei sisalda alkoholi, mis tähendab, et see ei kuivata nahka ega põhjusta ärritust; Sisaldab ainult tõestatud hüpoallergeenseid koostisosi, mis sobivad ka kõige tundlikumale nahale; Bergamoti-, pelargooni-, ylang-ylangi- ja roosiõlid niisutavad, toniseerivad, parandavad jumet ja on noorendava toimega; 10% Centella asiatica ekstraktist ja pantenoolist tugevdavad naha kaitsvat barjääri, rahustavad ja suurendavad naha elastsust; Nõiapähkliekstrakt rahustab, leevendab põletikku. Süsteem nahaaluse koe kaitsva barjääri tugevdamiseks: Naha kaitsefunktsioonid nõrgenevad keskkonnategurite agressiivse mõju tõttu; Centella rahustav ja niisutav tooner tungib nõrgestatud naha epidermisse; Nahas imendudes hakkab tooner taastama epidermise kaitsebarjääri, hoides ära niiskuse kaotuse ja kuivuse. Alkoholivabad rahustav tooner: Ei sisalda säilitusaineid; EI SISALDA 20 olulist ohtlikku koostisosa; EI SISALDA 26 komponenti, mis võivad põhjustada allergiat; Väikesed kogused, mis on ette nähtud piiratud aja jooksul kasutamiseks seoses kompositsioonide looduslikkusega; Nagu värskeid puuvilju, soovitatakse toonikut säilitada külmkapis ja kasutada nii kiiresti kui võimalik.
Lisainfo
Nahatüüp Kõikidele
Kehaosa Nägu
Toime Rahustav
Tüüp Näovesi
INCI Water, centella asiatica extract (10%), butylene glycol, pentylene glycol, dipropylene glycol, 1,2-hexanediol, sodium hyaluronate, panthenol, portulaca oleracea extract, hamamelis virginiana (witch hazel) extract, glycerin, allantoin, trehalose, polyglyceryl-10 laurate, carbomer, polyglyceryl-10 myristate, arginine, ethylhexylglycerin, disodium EDTA, citrus aurantium bergamia (bergamot) fruit oil, pelargonium graveolens flower oil, cananga odorata flower oil, rose flower oil.
Kasutamine Kasutage toonerina pärast naha puhastamist hommikul ja õhtul. Kandke nahale vajalik kogus toonerit pehmete liigutustega. Kuiva ja dehüdreeritud naha korral soovitatakse protseduuri korrata 2–4 korda.
Pharmacos DeadSea Pehme näopesukreem 150ml Eelmine Pharmacos DeadSea Pehme näopesukreem 150ml
Write Your Own Review
Kirjuta arvustusPurito Centella Green Level Calming Toner Rahustav Toner 200ml